Museumwinkel

Nieuw: Het Sinterklaas of kerstcadeau: Voor slechts  € 5,00 het boek: Vechtverhalen (vertellingen van de rivier) Zolang de voorraad strekt.

Bij ons ook te koop de Cadeaubonnen te besteden bij de Gramsberger ondernemers of een cadeaubon voor een vaart met de Vechtezomp.

Bent u op zoek naar een leuk cadeau, kom dan eens een kijkje nemen

21-08-05-007

 in de museumwinkel. In de winkel vindt u blik en serviesgoed van Ot en Sien. Puzzels van de schoolplaten van vroeger, allerhande houten speelgoed, diverse soorten kinderleesboeken, kinderserviesjes, het leesplankje en nog veel meer.

De prachtige keukendoeken met Vechtdalanjer zijn een echte aanrader. Diverse artikelen met wapen van Gramsbergen (lepeltjes, suikerschepjes, koffiemokken etc.)

We hebben een uitgebreid assortiment oud Hollands snoepgoed zoals o.a.;
Roomboterwafeltjes, Hollandse hopjes, drop, kaneelkussentjes, trekdrop, en veterdrop.

Verder hebben we meelprodukten van de Radewijker molen. En natuurlijk honing van de plaatselijke imker en last but not least, de overheerlijke kruidenkoek en Vechtdalanjer koekjes van bakker Slatman.

Ook kunt u bij ons terecht voor streekboeken: o.a.
Landgoed de Groote Scheere, de Kleine Scheere, tussen Coevorden en Hardenberg, de kadastrale atlas en natuurlijk de Thesaurus van Gramsbergen.

En natuurlijk kunt u hier ook terecht voor alle toeristen informatie, fietsroutekaarten, wandelkaarten, evenementen en arrangementen.