Museumwinkel

Bent u op zoek naar een leuk cadeau, kom dan eens een kijkje nemen in de museumwinkel. In de winkel vindt u blik en serviesgoed van Ot en Sien. Puzzels van de schoolplaten van vroeger, allerhande houten speelgoed, diverse soorten kinderleesboeken, knikkers, tollen, springtouwen, kinderserviesjes, poëzieplaatjes, het leesplankje en nog veel meer.

We hebben een uitgebreid assortiment oud Hollands snoepgoed zoals o.a.;
Roomboterwafeltjes, toverballen, Hollandse hopjes, drop, ijsbonbons, kaneelkussentjes, haverstro, duimdrop, laurierstaafjes en trekdrop. Nieuw in het assortiment zijn de Vechtanjerkoekjes van bakker Slatman en snoep uit de jaren 30 uit de Nieuhoff collectie. (zie voor het hele assortiment: Nieuhoff assortiment

 

21-08-05-007

Verder hebben we meelprodukten van de Radewijker molen en bijenprodukten (mede, honingkruidenwijn, kaarsenraatvellen, bijencrème en bijenzeep). En natuurlijk honing van de plaatselijke imker en last but not least, de overheerlijke kruidenkoek van bakker Slatman.

Ook kunt u bij ons terecht voor streekboeken: o.a.
Landgoed de Groote Scheere, de Kleine Scheere, tussen Coevorden en Hardenberg, de kadastrale atlas en natuurlijk de Thesaurus van Gramsbergen.

En natuurlijk kunt u hier ook terecht voor alle toeristen informatie, fietsroutekaarten, wandelkaarten, evenementen en arrangementen.